Salvarea câinilor fara stapân

Reclame
 1. ildiko edith filer

  Felicitari d-lui H. Russin, pentru implicare! Este de apreciat remarca: ”cainele este cel mai bun prieten al omului, dar reciproca nu este adevarata.”

  • Stimata doamna Filer, va multumesc mult pentru aprecierile facute pe marginea intervedntiei mele televizate de ieri 9 martie 2011. Câinele este intr-adevar cel mai bun prieten al omului, dar reciproca nu prea mai este adevarata (pastrand proportia). Cum poate fi un OM prietenul cainelui atata timp cat se pronunta in favoarea EUTANASIERII sau atata timp cat nu se opune acestei crime??? Am prezentat in interventia mea de ieri si alte solutii (mai umane, mai crestine, mai de dorit) de rezolvare a problematicii „cainilor ramasi fara stapan”, solutii care ar trebui luate in considerare daca dorim sa demonstram ca si reciproca – „Omul este prietenul cainelui” – este adevarata! Una dintre acestea este oferirea PRO-BONO (adoptia asa-numitilor „baby-dogs”) atat la nivel national, cat si la nivel european, prin intermediul Asociatiilor de protectie a animalelor. Din cercetarile pe care le-am facut, reiese ca sunt cereri de astfel de animale de companie atat in anumite zone rurale din Romania, cat si in multe state membre ale Uniunii Europene. Or, eu cred ca aici putem actiona cu profesionalism, umanism si responsabilitate, pentru a inlocui CRIMA cu ADOPTIA!

 2. Sterilizarea versus eutanasie a nascut intotdeauna dispute. Multumim celor care au facut posibila transmiterea experientei noastre. Postul de televiziunea on-line TVRR sper „sa creasca” si sa aiba parte de cat mai multi telespectatori. Domnul Russin a descoperit o fresca foarte interesanta, cea a sfantului cu cap de caine, ceea ce spune multe despre relatia cu acest animal. Cred ca multi iubitori de animale se vor raporta de acum incolo la acest sfant. Va doresc mult succes, domnule Russin si bine ati venit in Romania din Canada! Ma bucur ca v-ati repatriat. Pentru colegul Cornel: intr-adevar, am plecat din Bacau si am lucrat la muzeu, un loc unde m-as intoarce oricand, fiind satul din inima oricui, daca nu ar fi atat de multe animale care au nevoie de ajutor. Multumesc pentru postarea pe youtube. Am pus un link si pe site-ul http://www.cutu-cutu.ro. Marcela Pisla, pres. Asoc. Cutu, cutu, 0726/157.498, marcela_pisla@yahoo.com

  • Stimata Doamna Pisla, in primal rand tin va multumesc atat dvs. pentru participarea la emisiunea de ieri pe tema “Salvarea cainilor ramasi fara stapan”, cat si Domnului Roncea pentru faptul c-a acceptat fara nicio ezitare propunerea mea de a modera o astfel de emisiune tocmai ACUM, cand in Parlamentul Romaniei se hotareste legal dreptul de viata sau de moarte a acestor necuvantatoare. Altfel spus, OMUL POLITIC – reprezentat de cei pe care tot noi i-am trimis in Parlament, e pe cale de a lua o decizie asupra vietii acestor caini – pe care proza si poezia umanista ni i-au descris intotdeauna ca fiind CEI MAI BUNI PRIETENI AI OMULUI. Un foarte vechi, dar si foarte tris si foarte adevarat proverb romanesc spune ca “orice fapta buna trebuie pedepsita”. Prin urmare, toata dragontea total neconditionata pe care aceste suflete nevinovate ne-o ofera noua – oamenilor – trebuie “rasplatita” cu eutanasierea!!! Mai mult de atat, aceasta lege se dezbate in Parlamentul Romaniei in prima saptamana a Marelui Post al Pastelui!!!

   In alta ordine de idei, vreau sa va multumesc pentru frumoasa urare “bine ati revenit in Romania din Canada”. Va marturisesc ca numai prietenii apropiati si AUTENTICII PATRIOTI ROMANI mi-au adresat o astfel de urare, restul intrbandu-ma “de ce m-am intors intr-o Romanie ajunsa in pragul disperarii si al dezastrului”. Va rog sa contati pe tot sprijinul meu neconditionat si total dezinteresat in proiectele noastre comune de salvare a acestor suflete minunate! Am mai spus-o si-o repet: cine nu iubeste animalele, nu poate iubi nici oamenii !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: