Emisiunea Ora H

Reclame
 1. Dragi prieteni,

  Incepand cu data de 18 martie 2011, am deosebita placere sa moderez emisiunea saptamanala „ORA H” la postul de televiziune online TVRR – Romania Renaste (http://tvrr.ro). Emisiunea inaugurala „ORA H”, din data de 18 martie, a avut ca tema „Rolul femeii in societatea romaneasca”, iar emisiunea de ieri – 21 martie 2011 – a fost dedicata problematicii „Cainilor fara stapan”. Aceste emisiuni vor continua sa trateze cu frecventa saptamanala (in fiecare luni de la orele 17:00) diferite probleme cu care se confrunta societatea romaneasca, precum si solutii concrete propuse de diversi specialisti pentru rezolvarea acestora.

  Va invit cordial sa urmariti cu interes constant aceste emisiuni informative si instructive, precum si sa interveniti in direct cu propunerile si punctele dvs. de vedere, apeland numarul fara suprataxa 031.437.07.66.

  In speranta ca emisiunea „ORA H” va raspunde pe deplin asteptarilor dvs, va multumesc anticipat si va astept in fata ecranului in fiecare luni, incepand cu orele 17:00.

  La TVRR, Romania Renaste cu devarat, tocmai pentru ca noi credem ca ROMANIA ESTE O PASARE PHOENIX, NU UN TITANIC!

  Cu alese sentimente romanesti,
  Horatiu Russin

 2. Am avut onoarea sa particip, ca invitata, la ambele emisiuni asa ca parerea mea s-ar putea sa nu fie ff obiectiva. Pt a nu fi criticata de slugarnicie o sa incerc sa va laud dar sa va si critic putin:
  – formatul de emisiune interactiva, in care atit invitatii cit si cei care ne privesc pot spune efectiv ceea ce doresc ( fara prompter si fara raspunsuri pregatite de acasa sau in regie) este demn de toata lauda
  – subiectele atinse pina in prezent ( si sint convinsa ca si in continuare ! ) sint de maxim interes, le-as numi fierbinti
  – moderatorul conduce cu tact si eleganta invitatii spre punctele din desfasurator pe care si le-a propus evitind „iesirile in decor”
  dar:
  – exista si unele stingacii inerente inceputului
  – ar putea fi schimbat putin decorul si eventual emisiunea sa aiba o sigla proprie cu „Ora H”
  -asezarea invitatilor la o masa ar fi de preferat mai ales cind acestia au de citit materiale
  In speranta ca balanta lauda /critica a fost destul de echilibrata doresc mult succes emisiunii Ora H si moderatorului acesteia !!!si cit mai multi privitori ale caror opinii sint asteptate !!! pro si contra !!! democratic !!

 3. Stimata Doamna Zagrean,
  In primul rand, trebuie sa va marturisesc ca, prezenta dvs. in ambele emisiuni „ORA H” m-a onorat si a constituit, fara nicio exagerare, o valoare adaugata la calitatea si pertinenta informatiei transmisa conationalilor nostri care ne-au urmarit in direct, dar si a celor care vor urmari ulterior inregistrarile acestor interventii pe teme, cred eu, de mare interes si cat si poate de actuale.

  Tin sa va multumesc pentru toate aprecierile facute la adresa moderatorului! Ma straduiesc atat cat pot sa realizez emisiuni de interes cetatenesc major axate pe teme de actualitate, incercand totodata sa armonizez pertinenta informatiei, cu eleganta si profesionalismul asociate prezentarii acesteia.

  Va sunt recunoscator si pentru sublinierea aspectelor critice referitoare la emisiunea „ORA H”, tocmai pentru faptul ca este de dorit ca aceastea sa fie corectate cat mai repede cu putinta, pentru a raspunde criteriilor calitative pe care ni le-am propus noi la TVRR – Romania Renaste. Drept urmare, voi discuta cu patronul postului TVRR atat posibilitatea schimbarii decorului si eventuala inlocuire a acestuia cu o sigla „ORA H”, precum regruparea invitatilor alaturi de moderator in jurul unei mese rotunde, atat pentru pozitionarea noastra in platou, cat si pentru facilitatea citirii unor materiale si chiar a unor adnotari pe care le facem.

  Multumindu-va inca odata pentru cele doua prestatii ireprosabile, va invit cordial sa ne urmariti cu interes constant si sa ne semnalati cu OBIECTIVITATE (asa cum ati facut si pana acum) orice aspect pe care-l considerati necesar a fi corectat sau remodelat.

  Si nu in ultimul rand, partajati celor din jur speranta si optimismul ce va caracterizeaza si nu uitati ca la TVRR, Romania Renaste cu devarat, tocmai pentru ca noi credem ca ROMANIA ESTE O PASARE PHOENIX, NU UN TITANIC!

  Cu aleasa consideratie,
  Horatiu Russin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: