Contact

Reclame
 1. Felicitari pentru solutia propusa. E intotdeauana un moment de bucurie pentru mine cand citesc solutii de iesire de criza propuse de romani. Atunci sunt mandra ca m-am nascut in aceasta tara. Sunt de admirat si de pretuit oamenii care doresc sa faca ceva pentru acest popor. Pentru ca in ultimul timp asistam doar la discutii dar la nicio actiune concreta de revigorare a economiei si de a propune solutii concrete pentru cei a caror venituri vor fi diminuate. In spatele solutiei sunt sigura ca se ascunde mult studiu, multa experienta si multe intalniri si schimburi de pareri legate de o modalitate cat mai usoara de realizat pentru a iesi din criza. Imi doresc ca aceasta solutie sa fie luata in considerare de decidenti sau macar initierea de discutii pe baza acestei solutii.

 2. Va multumesc frumos pentru aprecierile facute. Intr-adevar este de dorit ca aceasta solutie sa fie luata in considerare de catre factorul politic decident si sa fie privita cu cea mai mare obiectivitate si profesionalism. Sa speram ca asa se va intampla!

 3. Stimate coleg,
  va felicit pentru solutia propusa si nu in ultimul rand va felicit pentru prestatie. V-am urmarit cu interes si la OTV ! Speram ca aceasta solutie sa fie analizata si preluata mai apoi de organele abilitate sa scoata aceasta tara din criza. BRAVO!!!!
  Mult succes la locul de munca si salutari colegilor.

 4. Va multumesc si eu, stimata colega, pentru frumoasele ganduri si aprecieri la adresa mea si sper ca aceasta solutie sa fie cat mai repede posibil analizata de Guvernul Romaniei mai ales aplicata. Am transmis salutarile dvs colegilor si va rog sa primiti si-n numele lor salutarile si gandurile lor cele mai bune. Toate cele bune dvs si familiei!

 5. J’ai lu votre article intitulé „Coup d’Etat ou révolution” relatif à la Libye.
  C’est un article assez fouillé, bien documenté et argumenté.
  Je suis spécialiste de la Libye et je partage beucoup de vos idées. Ceci étant dit, on pourrait encore aller plus loin dans l’analyse..
  Bien cordialement
  M Djaziri

 6. Bonjour M. Djaziri! Je vous remercie pour vos appréciations sur mon article et je serais content d’entamer une collaboration avec vous sur de tels sujets qui portent sur des aspects chauds de la mondialisation. J’attends vos coordonnées de contact ainsi que des propositions visant notre future collaboration. Bien a vous !

 7. Draga Horatiu! Felicitari, intotdeauna am stiut ca esti un om inteligent dar admiram la tine diplomatia si extraordinarul bun simt. Ma bucur ca intr-un fel te-am reintalnit. Numai bine, am sa intru mai des sa citesc:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: